6 raons

6 BONES RAONS PER REUNIR-TE A LA COSTA BRAVA I AL PIRINEU DE GIRONA

Lluny de les grans ciutats, i a tan sols una hora de Barcelona, la Costa Brava i el Pirineu de Girona ha sabut posicionar-se com una de les millors destinacions del país per al turisme de negocis. Hi ha moltes raons per triar aquesta destinació com a seu ideal per a la celebració de congressos, reunions i viatges d’incentiu.

Descobreix-les!
situació estratègica i bones connexions

La Costa Brava i el Pirineu de Girona estan situats entre Barcelona i la frontera francesa. Els assistents a un esdeveniment poden accedir fàcilment al seu destí gràcies a unes excel·lents infraestructures, com l’aeroport, les estacions d’AVE de Girona i Figueres, l’autopista i una bona xarxa d’autovies que comunica amb l’interior.

escenari i clima ideal per a activitats d’incentius

Un paisatge i un clima ideal durant tot l’any per a realitzar tota mena d’activitats, per terra, mar i aire. Més enllà del treball, fomentant l’esperit d’equip, a les comarques de Girona hi trobareu una àmplia oferta d’activitats com a complement a una convenció, sessió de treball o congrés. Les propostes ofertes per empreses amb una dilatada experiència professional, són il·limitades: vols en avioneta, globus, salts en paracaigudes, sortides en caiac o veler i una gran varietat d’activitats d’incentiu.

autenticitat

L’autenticitat de la seva terra i la seva gent, amb un caràcter genuí que sense cap mena de dubte s’impregnarà en els visitants. Un patrimoni cultural i artístic excepcional, incloent-hi restes arqueològiques de grecs i romans, o la figura del gran Salvador Dalí. Tradició, cultura i creativitat que t’oferiran experiències úniques que perduraran per sempre a la teva memòria.

un marc natural incomparable

La Costa Brava compta amb 220 km de costa mediterrània, fusionant-se al Cap de Creus amb els Pirineus. La gran diversitat natural de les comarques gironines ha fet que el 33 per cent del seu territori estigui protegit. Concretament hi ha 8 parcs naturals i 20 àrees protegides. Platges, volcans, llacs i alta muntanya, una gran diversitat de paisatges que converteixen la zona en un espai únic per a realitzar tota mena d’activitats.

diversitat en l’oferta d’activitats

A la Costa Brava s’hi troben més de 35 centres de submarinisme, 18 ports esportius i 14 vies braves. A més a més tenim una xarxa de senders senyalitzats per fer senderisme i
4 Vies verdes accessibles. Pel que fa a el Pirineu de Girona hi trobem 5 estacions d’esquí amb més de 25 cims de més de 2500 m d’alçada.

diversitat en l’oferta d’allotjament

La Costa Brava i el Pirineu de Girona compta amb una oferta extensa i variada d’allotjament especialitzat en turisme actiu. Prestigioses cadenes hoteleres com Hilton, Melià, Marriott, Acord i Silken són presents al territori. L’oferta la complementen allotjaments d’interior a l’Empordà, la Selva o la Garrotxa, i ressorts com la PGA Golf Catalunya i Peralada.