Aventura’t a sentir l’adrenalina de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Sou dels que us agrada provar activitats noves? Dels que us atreviu amb tot? Dels que us agrada sentir l’emoció i l’adrenalina a flor de pell? Doncs la Costa Brava i el Pirineu de Girona us faran vibrar amb les alternatives d’aventura que van més enllà del mar o la muntanya. Us en descobrim algunes!

Globus Emporda. CBGTB Image Archive

Crèdit: CBGTB

Vol en globus

Poques vegades es poden veure els pobles i les muntanyes a vol d’ocell. Volar en globus és una alternativa ideal per fer-ho i descobrir els millors paisatges. Podeu provar-ho amb Vol de Coloms o Globus Costa Brava, totes dues opcions us faran viure una experiència única sobrevolant les comarques gironines.
Mas Garganta. Pirineu de Girona. CBGTB Image Archive

Crèdit: Mas Garganta

Hípica

Amb Trek and Ride Pyrenees o Panorama Trails podreu muntar a cavall i conèixer una mica de més aprop aquest animal. Teniu opcions per fer-ho a la costa aprop de Calella de Palafrugell o a la Cerdanya, dos ambients ben diferents.
Pirineu-de-Girona.-Volata.-Arxiu-Imatges-PTCBG-2

Crèdit: PTCBG

Segway

Fer turisme i conèixer pobles i ciutats damunt d’un segway és una opció que cada vegada s’està posant més de moda. Teniu l’oportunitat de fer-ho amb Ocitània, una companyia situada a Gualta que ofereix aquest tipus de transport per descobrir el territori, a més d’altres activitats com tira a l’arc, làser combat, miniquads…
Badia de Roses. Mike Burdon. Skydive. Arxiu Imatges PTCBG

Crèdit: Mike Burdon

Paracaigudisme i vols panoràmics

Provar el paracaigudisme és genial per fer fora les pors, per saltar i cridar, deixar-se anar i no pensar en res. Atrevir-se a notar el cor bategar depressa. Podeu provar-ho a Empuriabrava amb Windoor Túnel del Vent i The land of the Sky – Skydive Empuriabrava, on també tindreu l’opció de fer un vol panoràmic; no tornareu a ser els mateixos!
Via Ferrata Cala del Mol°. Aventura Girona. CBGTB Image Archive

Crèdit: Aventura Girona. CBGTB

Via ferrata i barranquisme

Aquí trobareu adrenalina en tota regla. Mountain Free Time, Altitud Extrem i Aventura Girona són algunes de les opcions on podeu acudir si us atreviu amb el barranquisme i les vies ferrades. D’aquesta manera descobrireu llocs amagats on només s’hi pot accedir seguint el curs del riu o arran d’una paret, i sempre podeu fer-ho de la mà d’un professional.
VolcÖ el Croscat. Maria Geli Pilar PlanagumÖ. Arxiu Imatges PTCBG

Crèdit: Maria Geli Pilar

Turisme responsable

Si preferiu seguir una visita guiada i conèixer millor la flora i la fauna, el patrimònic cultural i arquitectònic del territori podeu visitar les opcions que us ofereixen Terramar, Giroguies, el CEA Alt Ter o Trescàlia, totes elles d’allò més enriquidores. És una alternativa ideal per fer durant un cap de setmana o unes vacances en família i saber-ne més de tot el que ens envolta.

Parc d’animals i aventura

Si voleu conèixer ossos, llops, voltors, cèrvols, isards o marmotes de més aprop, veure com conviuen i es relacionen entre ells, Molló Parc, amb un espai de 10 hectàrees, és l’opció perfecta per fer-ho. Ideal per a amants de la natura, senderistes, muntanyencs i públic tant infantil com juvenil.
Animaros a conocer la otra cara de la Costa Brava y el Pirineo de Girona y llevaros un recuerdo único de una experiencia que os hará vibrar de principio a fin.