empreses

Can Bo de Pau

Pl. Juli Garreta, 1 | Salt | 17190
972 238 548
info@canbodepau.com
http://www.canbodepau.com
Can Bo de Pau és un Bed&Breakfast situat en una casa antiga datada al segle XVIII, totalment reformada però que ha mantingut els elements singulars i la petjada inequívoca dels edificis històrics presents al Barri Vell de Salt. Disposa de 9 habitacions amb capacitat per a 22 persones (habitació individual, habitació doble, habitació triple o habitació doble amb bressol). Totes les habitacions disposen de bany privat, TV, aire condicionat fred i calent, assecador i connexió WiFi. L'establiment disposa també d'estança adaptada per a persones amb discapacitats físiques. Can Bo de Pau ofereix inclòs en el preu de l'habitació un esmorzar molt complet a base de productes locals i de qualitat.
Des de l'establiment, es té accés a peu a les Vies Verdes, en un minut, arteria que creua les comarques gironines des de la Garrotxa fins al mediterrani i que passa per indrets singulars i ressegueix en aquest tram les lleres del riu Ter. Can Bo de Pau disposa d'un espai per aparcar de manera segura les bicicletes dels hostes, com també servei de lloguer. Està ubicat a tocar de les noves instal·lacions del Parc d’Aigües Braves de la Pilastra, que permeten la pràctica del piragüisme, i que forma part d’un recorregut de fins a 6 quilòmetres.
Es troba, també, a tan sols 50 metres del Teatre de Salt de manera que també resulta un bon lloc per gaudir del Festival Temporada Alta i les seves estrenes. Situat a tres minuts de l'accés a l'AP-7 per Girona-Sud i a deu minuts de l'Aeroport de Girona.
A Can Bo de Pau s'accepten animals de companyia sense cap càrrec.