Archives for Estiu

Passeig en telecabina

El Telecabina Cadí-Moixeró és el punt de referència de les activitats d’estiu. Gràcies al passeig en Telecabina es pot arribar a la zona més alta de l’estació: el refugi Niu de l’Àliga. Una autèntica experiència per gaudir de les magnífiques vistes de la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès des d’un punt d’observació panoràmic a 2.537 metres d’altitud. El trajecte en telecabina es converteix en una experiència única i es pot fer de diferents maneres, com dun bitllet senzill de pujada o baixada amb e-tiquet al mòbil. Reserva el ticket aquí.
Read More

Calendars: Multiaventura.
Organizers: La Molina.
Estacions de l'any: Estiu.
Venues: La Molina.

Un viatge a una Vall única – Vall de Núria

Viu l’experiència única d’un viatge especial i per recordar, gaudint del confort amb els cotxes MGB i un tracte exclusiu acompanyat del nostre guia Inclou: Viatge de pujada de Ribes de Freser a Núria o de Queralbs a Núria, amb reserva de seient i opció de plaça d’aparcament. Bitllet electrònic e-tiquet per al Tren Cremallera de Vall de Núria. El bitllet electrònic permet l’embarcament exprés amb accés directe al tren, sense haver de passar per la taquilla. Acompanyament d’un guia per atenció personalitzada (Agent d’Acompanyament) Sistema d’àudio-guia Detalls: Activitat disponible els dissabtes a partir del 26 de juny i fins
Read More

Calendars: Ecoturisme i Senderisme.
Organizers: Vall de Núria.
Estacions de l'any: Estiu.
Venues: Vall de Núria.

Flowrider i Skim Park

Windoor Wave Club és un concepte d’oci i restauració únic a la Costa Brava. A les nostres instal·lacions, que compten amb un ambient exclusiu i totalment segur, tindràs la possibilitat de gaudir d’experiències aquàtiques inoblidables com fer surf al nostre FlowRider i al skimpark! Al Wave Club degustaràs els millors plats, cocktails i smoothies mentre gaudeixes de concerts, sessions de DJ’s i un munt d’activitats durant tot l’estiu!
Read More

Calendars: Multiaventura.
Organizers: WAVE CLUB.
Estacions de l'any: Estiu.
Venues: Empuriabrava.

Ves a la platja en bicicleta

Des de l’Hotel, situat a la plana del Baix Ter, podràs realitzar dues rutes circulars en bicicleta de poca dificultat i podràs gaudir de l’Empordà i del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. A l’estiu podràs gaudir de la llibertat d’anar a la platja en bicicleta i poder refrescar-te en un indret meravellós com és la Costa Brava.  
Read More

Calendars: Cicloturisme.
Organizers: Hotel Molí del Mig.
Estacions de l'any: Estiu.
Venues: Torroella de Montgrí.

Nedada per les rutes de mar

Sortida de natació guiada per la ruta de mar que hi ha entre la Platja de Fenals i la Platja de Santa Cristina. Tots els diumenges de juliol, agost i setembre a les 9:00h a La Casa del Mar (Fenals, Lloret de Mar). Les places són de màxim 10 persones i l’edat mínima per participar-hi és 16 anys. Els participants hauran de portar el banyador, gorro de natació, ulleres i boia. *sino es té boia es pot llogar allà.
Read More

Calendars: Ecoturisme i Turisme nàutic.
Organizers: Oficina de Turisme de Lloret de Mar.
Estacions de l'any: Estiu.

Iniciació al caiac de mar

Ruta guiada i Iniciació al caiac de mar de veritat tancat, tècnica de paleig eficient, tècniques de gir i maniobra i seguretat. Pràctica a l’aigua i tour per la costa nord de Lloret de mar. Reportage fotogràfic d’alta qualitat inclòs. Sortides de 9 a 13h i de 16h a 20h. -Imprescindible saber nedar en aigües profundes -Maxim pes 100kg
Read More

Calendars: Ecoturisme i Turisme nàutic.
Organizers: Kayak Adventure Lloret.
Estacions de l'any: Estiu.
Venues: Lloret de Mar.