experiències

Descens turístic-fluvial en caiac pel riu Ter
Preu:
Organitza:
662159469
info@kayakdelter.com
http://www.kayakdelter.com
Av. Costa Brava S/N, Parc del Ter,

Vine a gaudir d’una experiència única al riu Ter. Descens turístic-fluvial en caiac, amb diferents trams que recorren zones del Gironès i el Baix Empordà, de gran valor paisatgístic. Formen part dels corredors biològics mediterranis inclosos dins el programa Xarxa Natura 2000, amb un bosc de ribera dels més ben conservats de Catalunya. Una manera de descobrir el nostre entorn, lúdica i activa, amb especial respecte i protecció cap a la biodiversitat que ens envolta.

Descens turístic fluvial per la plana al•luvial final del riu Ter. La baixada passa per llocs de gran valor paisatgístic integrats al projecte Europeu LIFE de corredors biològics “Xarxa Natura 2000”. És un descens fàcil amb diferents trams que serpentegen pel Gironès i El Baix Empordà. Recorren llocs totalment deshabitats creant una sensació de trencament i desconnexió difícilment igualable. Contacte amb la natura garantit, a les portes del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

Empresa compromesa amb el medi ambient: distintius de Qualitat Ambiental (Carta Europea de Turisme Sostenible CETS) i de Compromís de Qualitat Turística SICTED

Indicacions de l’activitat:

Cal saber nedar.

Kayaks dobles o triples.

Durada de l’activitat:

Entre 2 i 6 hores, depenent del tram i de les  activitats complementàries.

Colomers - Kayak del Ter