experiències

Hem caminat damunt d'un riu de lava
Calendar
Preu:
Organitza:
+34 656 695 098
info@calcarreter.cat
www.calcarreter.cat
Organitza:
+34 656 634 440
info@enrutagirona.cat
www.enrutagirona.cat
Carrer Fageda, s/n, 17810 Can Blanc, Girona
EN RUTA GIRONA és una empresa de turisme actiu que organitza excursions i guiatges en senderisme interpretatiu per la Garrotxa i el seu entorn. En aquesta sortida de visita obligada a la comarca visitem els dos espais més emblemàtics del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa: el volcà Croscat i la fageda d’en Jordà. El volcà Croscat és un dels volcans més joves de la península ibèrica, i presenta un tall fruit de l’activitat humana que després de 25 anys d’explotació avui ens permet veure com és un volcà per dins; i la fageda d’en Jordà és un bosc de faigs excepcional que creix en un terreny planer a només 550 metres d’altitud, regalant-nos un paisatge idíl·lic i bucòlic.

Visita guiada al volcà Croscat i a la Fageda d’en Jordà. Activitat apte per a públic familiar. Avisant amb antelació és possible adaptar la ruta per fer-la practicable per a persones amb mobilitat reduïda.

La sortida no presenta una dificultat tècnica important més enllà de la durada de l’activitat (amb explicacions i parades).

Cal portar beguda suficient per passar la jornada. Consultar preus per a grups superiors a 10 persones.

OPCIONAL: El preu de l’allotjament pot variar segons temporada. Segons disponibilitat, l’allotjament disposa d’una habitació practicable per persones amb mobilitat reduïda lleu.

OPCIONAL: Dormir i esmorzar a l’allotjament CAL CARRETER per 38€ per persona i nit (IVA inclòs).

La Fageda d'en Jordà