experiències

Senderisme i caiacs. Costa Brava i Camí de Ronda
Preu:
Organitza:
972303886
info@giroguies.com
http://www.giroguies.com
670339269
info@kayakingcostabrava.com
http://www.kayakingcostabrava.com

Una sortida combinada de senderisme i caiac per disfrutar del millor de l’Empordanet, que ens permetrà gaudir de l’aventura del caiac passant per racons impressionants i una caminada pel camí de Ronda on trobarem sorpreses inesperades. El millor de l’E.I.N. Castell – Cap Roig des del mar i des de terra.

Començant a la platja de Castell ens repartirem en 2 grups. Una meitat del grup començarà caminant pel camí de ronda i l’altra en caiac resseguint la costa. Ens trobarem tots a la cala Rocabona i allà farem el canvi d’activitat.

Caminant seguirem el camí de ronda, passant per les restes d’un poblat ibèric i la barraca d’en Dalí, fins al cap de Planes on gaudirem de la magnífica vista a les illes Formigues.

Navegant, resseguirem la costa de la reserva natural Castell – Cap Roig passant per dins la cova Foradada, fins arribar a cala Rocabona. (Si es donen les condicions adients allargarem la navegació fins a la singular “Banyera de la Russa”).

 

Indicacions de l’activitat:

Nivell fàcil( Rutes aptes per a tothom que vulgui fer una passejada agradable. Màxim 8-10 km i desnivells de fins a 400m)

Portar calçat còmode, roba que es pugui mullar (o recanvi) i tovallola i banyador.

Grup mínim: 15 persones.

Grup màxim: 40 persones.

No inclou el viatge fins el punt de trobada ni tot el no especificat a l’apartat anterior.

 

Durada de l’activitat:

6 o 7 hores aprox.

Platja del Castell