experiències

Travessa senderista pel Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser
Calendar
Preu: 30€
666577477
refugielsestudis@gmail.com
http://www.refugielsestudis.com
Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser
Travessa senderista de dos dies pel Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser en un recorregut únic de 45 km entre els diferents refugis de muntanya (Corral Blanc, Coma de Vaca, Ulldeter, Els Estudis) que descobreix els principals valors d’aquest espai protegit – flora, fauna, geologia, història- gràcies als guies intèrprets que acompanyen el grup.
L’opció de fer-la per lliure, fora de la data anual programada, és sense guies intèrprets però amb mapa-guia.

Inscripció bàsica: 30€. Inclou transport, guiatges, mapa- guia, funda estanca per al mapa i samarreta commemorativa. Cal afegir el preu de pernocta de dissabte i, si s’escau, dels àpats que es contractin i de l’assegurança si no se’n té.

Indicacions especials per l’activitat (si s’escau) Es tracta d’una travessa d’alta muntanya. Cal estar en bona forma física i dur l’equip adequat que recomana l’organització. Per la seva duresa, no indicada per a menors de 14 anys. Els i les joves entre 14 i 18 anys han d’anar acompanyats.

Persones mínim i màxim (si s’escau). Es pot fer inscripció individual, tant a la programada com per lliure. La capacitat màxima del grup programat és de 100 persones en dos grups (50+50).

|||::
Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser
Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser