experiències

Via Ferrada A Ribes de Freser
Preu:
636121505
guiesnordsud@gmail.com
http://www.guiesnordsud.cat
Carrer de Bonavista, 3

Descobreix la sensació d’un escalador sense tenir nivell d’escalada i amb màxima seguretat

Via ferrada de Ribes de Freser

La Roca de la Creu i camí equipat del “Castell de Segura”

Un itinerari de descoberta que permet arribat amb seguretat a zones de difícil accés per a gaudir d’un meravellós entorn tot endinsant-vos en el granòfir de Ribes, d’origen volcànic i únic a Catalunya.

La via ferrada és un recorregut traçat a la paret de la roca, equipat de manera que permet a l’usuari autoassegurar-se a un sistema de protecció (cable de línia de vida) contra les caigudes, mitjançant un absorbidor d’energia, mosquetons, talabard i casc. Disposa d’elements d’ajuda a la progressió com esglaons així com preses de mà o de peu. La via ferrada implica a realització d’activitat física i el seu interès va des de l’esport, fins a les activitats terapèutiques passant per l’educació i el turisme.

T’iniciaràs en la progressió per paret d’una forma molt suau. Per avançar, aniràs subjecte a un arnès, que estarà unit a un dissipador especial per ferrades, que t’ajudarà en la progressió en cas que ho necessitis.

La ruta està equipada per material divers: claus, grapes, preses, passamans, cadenes, ponts penjants i tirolines, tot per assegurar la teva ascens a les zones de difícil accés!

No et preocupis, encara que sigui la primera vegada, la seguretat estarà gestionada pels guies. A més, hi haurà un cable d’acer instal·lat al llarg de la via al qual se li acoblen 2 mosquetons especials per ferrada, units a l’arnès del ferratista per un dissipador d’energia.

 

Indicacions de l’activitat:

Necessari portar calçat i roba esportiva.

Mínim 2 persones.

 

Durada de l’activitat:

Pot ser u migdia, un dia sencer o un cap de setmana.

Via ferrada de Ribes de Freser