experiències

Vol en globus a la Garrotxa + Escapada a Núria amb tren cremallera
Preu: 283’50€/persona (a partir de 16 anys)_ Entre setmana -- 314’50€/persona (a partir de 16 anys)_ Cap de setmana
Organitza:
972680255
info@voldecoloms.com
http://www.voldecoloms.com
Amb gairebé 30 anys d’experiència, Vol de Coloms t’ofereix un viatge en globus complementat amb un esmorzar de pagès amb productes de la terra.
Durant 1h o 1h 30min podràs contemplar, des de l’aire, els més de 40 volcans que conformen el Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa mentre ho acompanyes amb coca de llardons i cava rosat. Un cop hem aterrat, l’equip de terra, que ens ha anat seguint tot el camí, ens recollirà en un 4×4 i anirem plegats a fer un bon esmorzar de pagès amb pa amb tomàquet i embotit, fesols de Santa Pau  amb botifarra, postres de la Cooperativa la Fageda, vi, ratafia. Una experiència a vista d’ocell.

Després d’un bon esmorzar, ja podreu dirigir-vos cap a Ribes de Freser on agafareu el tren cremallera per arribar a la Vall de Núria on podreu gaudir dels paratges i la natura. Núria és un lloc de pelegrinatge concorregut. A quasi 2000 metres d’altura ofereix no sols un recer natural entre grans cims, sinó també el recer espiritual d’un santuari. Dormireu i sopareu a l’hotel Vall de Núria. L’endemà després d’esmorzar a l'hotel,  podeu fer una excursió, per la vall o una passejada amb barca pel llac.
Un cop heu dinat, tornada a  Ribes amb el cremallera, agafareu el cotxe per dirigir-vos cap a Ripoll per visitar el Monestir de Santa Maria. Una visita guiada per conèixer la història del monestir fundat per Guifré el Pelós l’any 879, descobrireu la seva portalada del segle XII, un dels monuments romànics més importants del món, la bellesa del claustre I el magnífic treball escultòric dels seus capitells.

283’50€/persona (a partir de 16 anys)_ Entre setmana
314’50€/persona (a partir de 16 anys)_ Cap de setmana

Indicacions:
Es permet volar a partir dels 5 anys.
No es permet volar a dones embarassades.
Cistelles accessibles per a tot tipus de públic.
Cistelles adaptades.

|||::
Santa Pau