experiències

Vol en globus a la Garrotxa + Passeig en carruatge per La Fageda d’en Jordà
Calendar
Preu: Entre 182€ i 197€ x persona
Organitza:
972680255
info@voldecoloms.com
http://www.voldecoloms.com
Amb gairebé 30 anys d’experiència, Vol de Coloms t’ofereix un viatge en globus complementat amb un esmorzar de pagès amb productes de la terra. Durant 1h o 1h 30min podràs contemplar, des de l’aire, els més de 40 volcans que conformen el Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa mentre ho acompanyes amb coca de llardons i cava rosat. Un cop hem aterrat, l’equip de terra, que ens ha anat seguint tot el camí, ens recollirà en un 4×4 i anirem plegats a fer un bon esmorzar de pagès amb pa amb tomàquet i embotit, fesols de Santa Pau  amb botifarra, postres de la Cooperativa la Fageda, vi, ratafia. Una experiència a vista d’ocell.
L’aventura continua, amb un passeig en carruatge per la Fageda d’en Jordà, una de les reserves naturals del Parc Natural de la zona volcànica que s’assenta sobre una colada de lava del volcà Croscat i que esdevé única per la seva
situació i altitud respecte al mar. Us endinsareu en aquest fantàstic bosc de faigs on a la primavera gaudireu dels contrastos de colors verdosos i de la seva frondositat.
Amb els carruatges tirats per cavalls anireu recorrent el seu interior coneixent la seva història i el seu entorn.
És un passeig d’una hora on com diu el poema de Joan Maragall, «t’agafarà un dolç oblit de tot el món en el silenci d’aquell lloc profond»
|||::
Santa Pau