experiències

Vol en globus a la Garrotxa + Ruta amb raquetes de neu
Calendar
Preu: 266’50€/persona
Organitza:
972680255
info@voldecoloms.com
http://www.voldecoloms.com
Pla de Morens s/n
Amb gairebé 30 anys d’experiència, Vol de Coloms t’ofereix un viatge en globus complementat amb un esmorzar de pagès amb productes de la terra. Durant 1h o 1h 30min podràs contemplar, des de l’aire, els més de 40 volcans que conformen el Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa mentre ho acompanyes amb coca de llardons i cava rosat. Un cop hem aterrat, l’equip de terra, que ens ha anat seguint tot el camí, ens recollirà en un 4×4 i anirem plegats a fer un bon esmorzar de pagès amb pa amb tomàquet i embotit, fesols de Santa Pau  amb botifarra, postres de la Cooperativa la Fageda, vi, ratafia. Una experiència a vista d’ocell.
Un cop acabada l’experiència de volar en globus, ja podreu dirigir-vos cap a Camprodon, una destinació de vacances de muntanya. Passejant pel poble podran observar edificis de gran bellesa arquitectònica com el Pont Nou del segle XII o el monestir de Sant Pere construït a mitjans del segle X.
Per poder tornar a agafar forces per l’endemà, s’allotjaran a l’Hotel Camprodon d’ambient familiar i d’estil neoclàssic modernista, totalment reformat però conservant l’encant del lloc històric que representa.
L’aventura continua el matí següent, quan s’hauran de dirigir cap a l’estació de Vallter 2.000, situada al bell mig de cims que sobrepassen els 2800m d’altitud.
En allà es farà una sortida de 2 hores amb raquetes de neu. El guia els hi donarà detalls de la zona d’Ull de Ter i us introduirà conceptes de seguretat i nivologia.
|||::
|||::
Pla de Morens, s/n, 17869 Setcases, Girona
Santa Pau
Vallter 2000