Més enllà de l’esquí alpí, activitats de neu per a tots els gustos

Esquí nòrdic, raquetes de neu, trineus, motos de neu, snowboard, excursions en màquina trepitjaneu, Segways, snowpark… Més enllà del tradicional esquí alpí, les alternatives per passar una bona estona a la neu, en família o amb amics, són moltes. Us animeu a provar alguna d’aquestes activitats?

Raquetes-(12)

Crèdit: Laurence Norah

Raquetes de neu

Les raquetes són una activitat perfecta per a les persones que s’inicien en el món de la neu i que hi volen tenir un primer contacte. També són ideals per passar una bona estona en família o amb amics i per conèixer una mica més la muntanya a l’hivern. Són fàcils d’utilitzar —és molt similar a caminar, però una mica més lent— i s’adapten al calçat de muntanya sense cap problema. Aquesta activitat es pot practicar en estacions com Guils Fontanera, Vall de Núria, la Molina i Vallter 2000, on teniu la possibilitat de llogar tot el material necessari i gaudir de diversos recorreguts, tant amb guia com pel vostre compte.
Pep Iglesias

Crèdit: Pep Iglesias

Esquí nòrdic

Més enllà de l’esquí alpí, també hi ha l’esquí nòrdic. És un dels esports més complets que existeixen: treballa tot el cos i la seva finalitat és lliscar (no caminar) sobre la neu. L’estació per excel·lència per practicar-lo és la de Guils Fontanera, on hi ha l’opció de llogar material i cursets per aprendre’n. No hi ha res com la sensació de lliscar sobre la neu!

Segway

A l’estació de la Molina teniu la possibilitat de gaudir del segway sobre la neu.  Aquest vehicle individual de dues rodes, elèctric i ecològic, permet endinsar-se en la natura d’una manera més sostenible i divertida. A més, és ideal per a qualsevol edat, ja que no requereix preparació ni esforç físic. Us atreviu a provar-lo?

Trineus

Qui no ha lliscat mai sobre un trineu? És de les activitats més divertides per als més petits (i per als grans!). A Vallter 2000 i a la Molina hi trobareu pistes exclusives per a trineus, amb cintes remuntadores per pujar i una llarga baixada per lliscar i, així, tantes vegades com vulgueu! I si no disposeu de trineu, també podeu llogar-lo a les mateixes instal·lacions. Una experiència per a tota la família!

Crèdit: Pep Iglesias

A més a més...

A més a més, a les estacions de la Molina, la Masella i Vallter 2000 també es poden practicar activitats com l’snowboard i la moto de neu o fer excursions en màquina trepitjaneu, entre altres opcions. Aquest hivern no teniu excusa per no gaudir de la neu!