Archives for Caiac i natura S.C.

Bici i kayak al llac de Banyoles

Dedicar el matí a gaudir de la natura i la bellesa del entorn  de L’Estany de Banyoles per dintre i per fora .  Donem la volta al  l’Estany amb un recorregut per al carril de bici  visitant llocs màgics com Les Estunes, passant per Can Morgat   entre aiguamolls i petits llacs. Després ens equiparem i sortirem amb  kayaks oberts  des de el Club Natació Banyoles i des de dins gaudirem dels seus racons donant un passeig agradable i divertit.   Indicacions de l’activitat: Portar Roba de recanvi. Minim 2 persones. Maxim 40 Persones.   Durada de l’activitat: 3 hores
Read More

Calendars: Cicloturisme i Turisme nàutic.
Organizers: Caiac i natura S.C..
Estacions de l'any: Estiu i Primavera.
Venues: Estany de banyoles.

Descens del riu Ter en Kayak, de Salt a Girona

Baixarém pel Ter amb caiacs oberts (individuals i dobles). pel sector natural de Salt al Plá dels Socs. Us donarem indicacions bàsiques i descenderem fins al Parc de les ribes del Ter. Es una activitat orientada per a principiants que vulguin tenir una experiència moguda  i agradable gaudint de la natura i els paisatges del riu Ter al seu pas per Salt i la ciutat de Girona.El punt de trovada será al Parc de les Ribes del Ter, Pavelló de Fontajau.   Indicacions de l’activitat: Portar Roba de recanvi, sabates. Minim 8 persones. Maxim 25 Persones.   Durada de l’activitat:
Read More

Calendars: Turisme nàutic.
Organizers: Caiac i natura S.C..
Estacions de l'any: Estiu i Primavera.
Venues: Pavelló de Fontajau.

Ruta en caiac pel Parc de Les Ribes del Ter

Passeig pel Ter amb caiacs oberts (individuals i dobles) pel sector natural del parc de les ribes del Ter. Es tracta d’una activitat orientada per a principiants que vulguin passar una estona tranquil·la i agradable gaudint de la natura i els paisatges del riu Ter al seu pas per la ciutat de Girona. El punt de trovada serà al Parc de les Ribes del Ter, Pavelló de Fontajau.   Indicacions de l’activitat: Explicació inicials sobre nocions bàsiques del paleig, embarcació, pales dobles i armilles de seguretat, monitoratge. Instal·lacions amb vestidors i dutxes. Portar Roba de recanvi, sabates. Minim 6  persones.
Read More

Calendars: Turisme nàutic.
Organizers: Caiac i natura S.C..
Estacions de l'any: Estiu i Primavera.
Venues: Pavelló de Fontajau.