Archives for Càmping Internacional de Calonge

Coastering

Gaudeix d’un cap de setmana diferent amb una nit d’allotjament en pensió completa i activitat. L’activitat de coasteering consisteix en realitzar un recorregut coster combinant vàries accions com caminar, nedar, pujar a roques fàcilment  des d’on poder saltar (els salts no són obligatoris) i explorar coves des del mar. Anirem equipats amb neoprens i casc.   Indicacions de l’activitat: Portar sabates de recanvi. Mínim 2 persones i màxim 20.   Durada de l’activitat: Un cap de setmana.  
Read More

Calendars: Turisme nàutic.
Organizers: Aventura Girona i Càmping Internacional de Calonge.
Estacions de l'any: Estiu i Primavera.
Venues: Càmping Internacional de Calonge.

Sup & yo

Cap de setmana en Pensió completa vegetariana + activitat de sortida de sol en Paddle Surf + barra lliure de caiac i Paddle surf per fer un recorregut per la costa + 3 sessions de Ioga.   Indicacions de l’activitat: Mínim 8 persones i màxim 20.   Durada de l’activitat: Un cap de setmana.
Read More

Calendars: Turisme nàutic.
Organizers: Càmping Internacional de Calonge.
Estacions de l'any: Estiu i Primavera.
Venues: Càmping Internacional de Calonge.

Descobreix la Costa Brava des de el mar

Descobreix el racons més emblemàtics de la Costa Brava desde el mar amb l’embarcació més senzilla. Allotjats en càmping o hotel cada dia triarem el lloc més adient per descobrir el litoral depenent de les condicions meteorologiques Ja sigui en un cap de setmana o en cinc dies tindràs la possibilitat davant teu d’experimentar un contacte molt proper amb la geologia, la fauna i la flora mediterrània. Activitat diària de 4 a 5 hores efectives de paleig a l’aigua. Proveeim caiacs de gama alta, pales i equip de seguretat modern i amb guies qualitficats i experimentats.   Indicacions de l’activitat:
Read More

Calendars: Turisme nàutic.
Organizers: Càmping Internacional de Calonge, Hotel Bell Repòs Platja d'Aro, i Kayak Palamós.
Estacions de l'any: Estiu i Primavera.
Venues: Palamós.