Archives for Ebikes area

TAST DE VINS A TORRENT

Aquesta ruta circular autoguiada, transcorre per l’interior del Baix Empordà i ens porta fins a Torrent. On gaudirem d’un tast de vins, en un dels cellers amb més projecció internacional de la D.O. Empordà. Tot el trajecte és per carreteres secundàries o per pistes de fàcil accés, on podrem pedalar amb seguretat i gaudint d’un paisatge únic. La distància total és d’uns 25 km. I el desnivell, pràcticament inexistent. La durada de l’activitat és d’unes 3,5 h. Hora d’inici: 9:00 h. Preu per persona: 30 €.
Read More

Calendars: Cicloturisme.
Organizers: Ebikes area.
Estacions de l'any: Tardor.
Venues: Torrent.

Tast de gelats a Calella de Palafrugell

Aquesta ruta circular autoguiada, transcorre per els trams més icònics de la costa palafrugellenca. El far de Sant Sebastià, Llafranc i Calella de Palafrugell. A Calella, gaudirem d’un tastet de gelats artesanals, amb unes vistes úniques. La distància total és d’uns 25 km. I el desnivell, d’uns 350 m. La durada de l’activitat és d’unes 3h. Hora d’inici: 17:00 h. Preu per persona: 30 €.
Read More

Calendars: Ecoturisme i Senderisme.
Organizers: Ebikes area.
Estacions de l'any: Estiu.
Venues: Calella de Palafrugell.

Ruta amb ebike i pica-pica a Peratallada

Aquesta ruta circular amb ebike autoguiada, transcorre per l’interior del Baix Empordà i ens porta fins a Peratallada, poble medieval de gran bellesa, on gaudirem d’un pica-pica amb productes de proximitat. Tot el trajecte és per carreteres secundàries o per pistes de fàcil accés, on podrem pedalar amb seguretat i gaudint d’un paisatge únic. La distància total és d’uns 25 km. I el desnivell, pràcticament inexistent. La durada de l’activitat és d’unes 3,5 h. Hora d’inici: 9:00 h. Preu per persona: 35 €.
Read More

Calendars: Cicloturisme.
Organizers: Ebikes area.
Estacions de l'any: Primavera.
Venues: Peratallada.