Archives for Hotel Bell Repòs

El camí de ronda de Platja d’Aro en Paddle surf o kaiak + snorkel

Activitat de paddle surf o kaiak combinada amb snorkel. L’activitat començarà amb una breu explicació a la platja, teòrica, sobre com utilitzar el paddle surf o el kaiak, i una de pràctica, amb la companyia d’un instructor/a expert, seguint la línia de la costa des del Cavall Bernat al llarg del camí de ronda de Platja d’Aro. A meitat de trajecte es pararà per a descansar i per a fer snorkel. Quedaràs sorprès/a de l’extraordinària vida marina que habita el fons del mar d’aquestes cales. Possibilitat d’escollir un nivell més avançat.
Read More

Calendars: Turisme nàutic.
Organizers: Hotel Bell Repòs.
Estacions de l'any: Tardor.
Venues: Platja d'Aro.

Camí de ronda de Platja d’Aro en Paddle surf o caiac + snorkel

Activitat de paddle surf o caiac combinada amb snorkel. L’activitat començarà amb una breu explicació a la platja, teòrica, sobre com utilitzar el paddle surf o el kaiak, i una de pràctica, amb la companyia d’un instructor/a expert, seguint la línia de la costa des del Cavall Bernat al llarg del camí de ronda de Platja d’Aro. A meitat de trajecte es pararà per a descansar i per a fer snorkel. Quedaràs sorprès/a de l’extraordinària vida marina que habita el fons del mar d’aquestes cales. Possibilitat d’escollir un nivell més avançat
Read More

Calendars: Turisme nàutic.
Organizers: Hotel Bell Repòs.
Estacions de l'any: Estiu.
Venues: Platja d'Aro.

Sortida en BTT des de Platja d’Aro

Sortirem de l’hotel amb BTT i pujarem cap al Barri de Fanals d’Amunt, farem cap fins al que popularment es coneixia com a Mas del Monjo i que és l’antiga església de Nostra Senyora de Fanals (edifici romànic del S. X-XI), arribarem fins a la font del mas on hi veurem un exemplar d’alzina molt gran, continuarem la ruta fins a la Vall del Molins, tornarem per Sant Marc fins a Platja d’Aro.  
Read More

Calendars: Cicloturisme.
Organizers: Hotel Bell Repòs.
Estacions de l'any: Primavera.
Venues: Platja d’Aro i Calonge.