Archives for La Molina

Sopar d’alçada a Costa Rasal

Situat a la  sortida del telecadira de Roc Blanc. A  2000 metres d’alçada. Una terrassa amb vistes impressionants i alhora gaudir sota la carpa, d’una relaxant música chill out. Amb reserva prèvia també és pot degustar exquisits sopars de muntanya, amb baixada nocturna, que es realitza per la pista Volta Muntanya Sagrada. Indicacions: nivell mig d’esquí i roba d’abric. 
Read More

Calendars: Neu.
Organizers: La Molina.
Estacions de l'any: Hivern.
Venues: Edifici Telecabina Alp.

Forfet Non Stop La Molina

Inclou: Paquet llac (zona lúdica i d’aigües,  barca o patinet per el llac de La Molina,  per els menuts poni , pista de volei, frisbee, circuit de fauna  dissenyat per fer a peu.)  telecabina, telecadira cap de Comella,  tubbing, piscina i entrada al bikeparc. (excepte CEA). No inclou: Lloguer de bicis.    Indicacions de l’activitat: Aquest paquet és nominal no transferible.  Es pot utilitzar tants cops com vulguis.   Durada de l’activitat: Mig dia.
Read More

Calendars: Neu.
Organizers: La Molina.
Estacions de l'any: Hivern.
Venues: La Molina.

Esquí nocturn a La Molina i Niu de l’Àliga

L’activitat consisteix en pujar amb telecabina i màquina trepitja neu fins a dalt del Niu de l’Àliga. Un cop a dalt s’ofereix berenar i sopar tot veient les magnífiques vistes i la posta de sol. Un cop es fa de nit arriba l’activitat estrella, la baixada nocturna, acompanyada per membres de l’equip del Niu de l’Àliga a través de les pistes de Molina.   Indicacions de l’activitat: El principal requisit és tenir un nivell mig/alt d’esquí i es demana als clients que portin frontal per poder veure millor el relleu de la pista i així potenciar la seguretat. * L’organització
Read More

Calendars: Neu.
Organizers: La Molina.
Estacions de l'any: Hivern.
Venues: La Molina.