Archives for Trek and Ride

Com crear les meves rutes en GPS

Sempre has volgut aprendre a gravar tracks, modificar-los, descarregar-los i crear les teves pròpies rutes per pujar-les a Strava, Wikilock o d’altres? Doncs ara és el moment. En un dia, aprendrem el més bàsic perquè puguis manejar-te amb el GPS. Pel matí, després de la introducció, sortirem a caminar i gravar una ruta. De tornada, les baixarem a l’ordinador i aprendrem com tractar-les i a pujar-les en diferents plataformes.
Read More

Calendars: Cicloturisme.
Organizers: Trek and Ride.
Estacions de l'any: Hivern.
Venues: Calella de Palafrugell.

Taller de Mountain Bike

T’agrada anar en bicicleta de muntanya i provar aquells senders més difícils però et falta confiança i tècnica? Els clínics de BTT tenen com a objectiu ensenyar de forma progressiva les diferents tècniques de conduir la bicicleta de muntanya. Amb una millor tècnica i conducció, gaudiràs més de la teva bicicleta! Al voltant de Calella de Palafrugell tenim el terreny perfecte per aprendre les diferents tècniques que milloraran les teves habilitats, sent respectuosos amb l’entorn. Els participants necessiten un mínim d’experiència BTT.
Read More

Calendars: Cicloturisme.
Organizers: Trek and Ride.
Estacions de l'any: Tardor.
Venues: Calella de Palafrugell.

Passejada en bici elèctrica per la via verda del “Tren Petit”

Prova la bicicleta elèctrica, t’encantarà! Et proposem una ruta circular d’un matí o una tarda per la via verda del tren petit. Si no ets gaire d’anar en bicicleta o vols una activitat per després de la platja, aquesta sortida és ideal per gaudir-la amb la família o els amics. 25€ per persona (lloguer de bici matí o tarda, kit bicicleta, GPS, mapes i informació turística sobre la ruta)
Read More

Calendars: Cicloturisme i Ecoturisme.
Organizers: Trek and Ride.
Estacions de l'any: Estiu.
Venues: Calella de Palafrugell.

Darrera els passos dels pirates

Les llegendes de pirates no només existeixen al mar Carib. Des del segle XII fins el segle XVIII, la costa catalana va patir constantment atacs de naus pirates i corsàries. I les torres de guaita, construïdes prop de la costa, servien per vigilar l’arribada d’alguna nau a l’horitzó i avisar la gent dels pobles o masies per mitjà de missatgers i senyals. Aquesta ruta de senderisme ens portarà de la mà del nostre guia, de torre a torre, per conèixer la història dels pirates de Calella de Palafrugell i dels seus pobles veïns. Activitat guiada diumenges al matí Grup mínim
Read More

Calendars: Ecoturisme i Senderisme.
Organizers: Trek and Ride.
Estacions de l'any: Primavera.
Venues: Calella de Palafrugell.