Pirineu de Girona, el paradís de l’esquí alpí

La Molina, Masella, Vall de Núria i Vallter 2000 són les quatre estacions d’esquí alpí que trobareu al Pirineu de Girona. Totes disposen d’equipaments i serveis d’alta qualitat per als amants de l’esquí. A només una hora i mitja de Girona, us hi espera un paradís de neu. Prepareu les botes i els esquís… i a gaudir de la muntanya!

Arxiu Imatges PTCBG

Crèdit: Arxiu Imatges PTCBG

La Molina

L’estació de la Molina, situada en la seva major part dins la comarca de la Cerdanya, hi trobareu fins a 70 km esquiables, repartits en 66 pistes per a tots els nivells i amb un desnivell positiu de fins a 745 m. L’estació, a més, disposa d’una gran oferta de serveis, com ara lloguer de material, escoles d’esquí, un centre d’esport adaptat, restauració o servei mèdic, entre altres. Què més es pot demanar per gaudir de l’esquí?
Laurence Norah

Crèdit: Laurence Norah

La Masella

En total, 74 km esquiables, 65 pistes i 935 m de desnivell positiu entre la cota més baixa i la més alta: tot això trobareu a l’estació de la Masella, al vessant nord de la Tosa d’Alp, sense moure-us de la Cerdanya! I si teniu ganes de gaudir d’aquest esport des d’un altre punt de vista, en aquesta estació podreu practicar l’esquí nocturn, els dijous i els dissabtes al vespre, amb 13 pistes que disposen de xarxa de llum: una experiència molt especial!

La Molina i La Masella estan connectades pel telecabina Alp 2500, i formen un dels dominis esquiables més grans dels Pirineus, amb un total de 144 km i 128 pistes.

Vall de Núria

Situada al cor del Ripollès, en un dels racons més emblemàtics de Catalunya, l’estació de Vall de Núria està envoltada per cims que us captivaran amb la seva bellesa màgica i encisadora. Consta de 7,6 km esquiables i 11 pistes de diversos nivells, i té la cota més baixa als 1.964 m i la més alta als 2.252 m. També ofereix activitats per als més menuts i per a tota la família!

Vallter 2000

Vallter 2000 s’estén al nord de la comarca del Ripollès, a la zona més oriental del Pirineu de Girona. La seva privilegiada situació geogràfica permet contemplar, des de la cota més alta (a 2.535 m) i en dies de bona visibilitat, una panoràmica única i excepcional del golf de Roses. L’estació comprèn 18,7 km esquiables i 13 pistes d’esquí, a més de tots els serveis necessaris per gaudir d’una bona esquiada. Us animeu?

Crèdit: Oscar Vall

Allotjament

Tant si decidiu anar a una estació com si n’escolliu una altra, sempre podeu passar uns dies en algun dels allotjaments de la zona i gaudir de la gastronomia i la tranquil·litat de la muntanya, una opció perfecta per desconnectar del dia a dia!