Archives for Castelló d'Empúries

La Ruta del Vi de l’Empordà en e-bike

La combinació perfecta per descobrir l’Empordà en bicicleta elèctrica en una àrea plana i fàcil de pedalar. Al nord, descobrireu la producció de la majoria dels vins amb denominació d’origen Empordà: Alt Empordà. Aquesta regió, amb alguns factors naturals favorables per als bons vins, com la proximitat al mar i els Pirineus, i afectada pel famós vent del nord, anomenat “Tramuntana“, és ideal per explorar en bicicleta. 157€ Per persona en habitació doble amb esmorzar (allotjament estàndard) 171€  Per persona en habitació doble amb esmorzar (allotjament Premium) – 2 visites amb cates de vi a dos cellers – 2 dies
Read More

Calendars: Cicloturisme.
Organizers: Cicloturisme Tours.
Estacions de l'any: Estiu.
Venues: Castelló d'Empúries.

Ruta en e-mountainbike pels aiguamolls de Vilaüt

Amb aquesta experiència descobrirem els aiguamolls de l’Empordà, una de les principals zones humides de Catalunya, destacada pels seus valors naturals, estètics i socials, d’una manera diferent i amb la comoditat d’una e-mountainbike. Des de Castelló d’Empúries ens endinsarem pels paratges a l’entorn de les llacunes de Vilaüt,  hàbitat i refugi de múltiples espècies d’aus en períodes de migració. L’experiència inclou: guia format i coneixedor del territori, bicicleta elèctrica de muntanya d’alta gama, casc i ronyonera porta bidó d’aigua, assegurança d’accidents i de responsabilitat civil, bidó i mocador tubular EmpordàLovers de regal.  
Read More

Calendars: Cicloturisme i Ecoturisme.
Organizers: Empordàlovers.
Estacions de l'any: Estiu.
Venues: Castelló d'Empúries, Perelada, i Vilanova de la Muga (Rec del Molí).

Descobreix la ruta dels Estanys dels Aiguamolls de l’Empordà amb la burricleta

Aquesta experiència consta d’una nit amb esmorzar, una visita autoguiada amb bicicleta elèctrica als estanys dels Aiguamolls de l’Empordà amb pícnic. Ruta circular d’uns 50 km (es pot fer més curta). 245 euros per 2 pax. 395 euros per 4 pax.
Read More

Calendars: Cicloturisme.
Organizers: Burricleta i Mas del Joncar.
Estacions de l'any: Estiu.
Venues: Castelló d'Empúries, Sant Pere Pescador, i Vilanova de la Muga (Rec del Molí).