Archives for Palamós

Ruta pel Castell – Cap Roig: Terra de mar

Senderisme tranquil entre el verd dels pins i el blau mediterrani. Aquesta ruta transcorre íntegrament per l’espai natural Castell – Cap Roig, un dels paratges més ben conservats del litoral català. En un dels racons més verges de la Costa Brava i al bell mig de l’Empordà, entre pinedes litorals i arran dels penya-segats, entre els anys 1930 i 1950, Dalí hi va tenir una estreta relació, tant per l’amistat que l’unia amb el pintor Sert com per les personalitats que desfilaven en aquells anys al paratge de Castell. També potser hi trobà pau, tranquil·litat i recés polític en uns
Read More

Calendars: Senderisme.
Organizers: Giroguies.
Estacions de l'any: Hivern.
Venues: Palamós.

Tast de mar i garoines

Embarquem en un vaixell clàssic, centenari, el Rafael per navegar per el cor de la Costa Brava, durant les hores amb més sol del dia, tot degustant les garoines. A l’antiga, acabades de caçar i acompanyades amb un tall de butifarra, pa i un porró de vi negre de l’Empordà, expliquem els secrets d’aquest animal tan curiós i amb un gust de mar tan singular.
Read More

Calendars: Turisme nàutic.
Organizers: Tela Marinera.
Estacions de l'any: Hivern.
Venues: Palamós.

CALES SECRETES, AMAGATALLS DE CONTRABANDISTES i GASTRONOMIA TRADICIONAL

Coneixes les platges i cales més amagades del Camí de Ronda®? Què et semblaria degustar un bon arròs a la cassola arran de mar? T’atreveixes a viure com un autèntic contrabandista i navegar amb barca ben a prop de la costa? Excursió pel Camí de Ronda entre Llafranc i Tamariu. Visita de platges i cales més amagades de la costa, dinar tradicional a la mateixa platja i retorn al punt d’inici amb barca de pescadors tot visitant les coves marítimes on els contrabandistes amagaven la mercaderia. Activitat de tot el dia (Inclou guia, dinar i viatge amb embarcació tradicional).
Read More

Calendars: Ecoturisme i Senderisme.
Organizers: Camí de Ronda.
Estacions de l'any: Tardor.
Venues: Palamós.

Camí de ronda: aventura en família o d’iniciació al senderisme

Ruta pel Camí de Ronda® dissenyada expressament per a la iniciació al senderisme o per a gaudir-la amb els més petits de casa. Dos dies caminant tranquil·lament entre paisatges mediterranis, descobrint racons amagats, cales secretes d’aigua cristal·lina i gaudint de les platges més privilegiades de la Costa Brava. L’aventura està assegurada! La ruta inclou l’allotjament, la mitja pensió i un welcome pack amb productes de primeres marques. Opcional: Guia oficial, transfer de maletes entre allotjaments i el transport de persones des del punt d’origen.
Read More

Calendars: Ecoturisme i Senderisme.
Organizers: Camí de Ronda.
Estacions de l'any: Estiu.
Venues: Calella de Palafrugell, Palamós, i Tamariu.

Tast de mar i gambes

Navegació a bord d’un vaixell clàssic, per el cor de la Costa Brava, embarcant al port de Palamós, per degustar les famoses gambes vermelles de Palamós. De talla gran, el tamany importa i subtilment cuinades sobre una capa de sal, per evitar el contacte amb el metall i acompanyades d’un vi blanc DO Empordà. Horari recomanat de dilluns a divendres, a partir de les 17,00 hores. D’aquesta manera garantim que les gambes son acabades de pescar. Durada 3 hores aprox i cal pirtar roba de bany i protecció solar Preu: 55€/persona  
Read More

Calendars: Turisme nàutic.
Organizers: Tela Marinera.
Estacions de l'any: Estiu.
Venues: Palamós.