Archives for Palamós

Tast de mar i garoines

Embarquem en un vaixell clàssic, centenari, el Rafael per navegar per el cor de la Costa Brava, durant les hores amb més sol del dia, tot degustant les garoines. A l’antiga, acabades de caçar i acompanyades amb un tall de butifarra, pa i un porró de vi negre de l’Empordà, expliquem els secrets d’aquest animal tan curiós i amb un gust de mar tan singular.
Read More

Calendars: Turisme nàutic.
Organizers: Tela Marinera.
Estacions de l'any: Hivern.
Venues: Palamós.

CALES SECRETES, AMAGATALLS DE CONTRABANDISTES i GASTRONOMIA TRADICIONAL

Coneixes les platges i cales més amagades del Camí de Ronda®? Què et semblaria degustar un bon arròs a la cassola arran de mar? T’atreveixes a viure com un autèntic contrabandista i navegar amb barca ben a prop de la costa? Excursió pel Camí de Ronda entre Llafranc i Tamariu. Visita de platges i cales més amagades de la costa, dinar tradicional a la mateixa platja i retorn al punt d’inici amb barca de pescadors tot visitant les coves marítimes on els contrabandistes amagaven la mercaderia. Activitat de tot el dia (Inclou guia, dinar i viatge amb embarcació tradicional).
Read More

Calendars: Ecoturisme i Senderisme.
Organizers: Camí de Ronda.
Estacions de l'any: Tardor.
Venues: Palamós.

Camí de ronda: aventura en família o d’iniciació al senderisme

Ruta pel Camí de Ronda® dissenyada expressament per a la iniciació al senderisme o per a gaudir-la amb els més petits de casa. Dos dies caminant tranquil·lament entre paisatges mediterranis, descobrint racons amagats, cales secretes d’aigua cristal·lina i gaudint de les platges més privilegiades de la Costa Brava. L’aventura està assegurada! La ruta inclou l’allotjament, la mitja pensió i un welcome pack amb productes de primeres marques. Opcional: Guia oficial, transfer de maletes entre allotjaments i el transport de persones des del punt d’origen.
Read More

Calendars: Ecoturisme i Senderisme.
Organizers: Camí de Ronda.
Estacions de l'any: Estiu.
Venues: Calella de Palafrugell, Palamós, i Tamariu.

Tast de mar i gambes

Navegació a bord d’un vaixell clàssic, per el cor de la Costa Brava, embarcant al port de Palamós, per degustar les famoses gambes vermelles de Palamós. De talla gran, el tamany importa i subtilment cuinades sobre una capa de sal, per evitar el contacte amb el metall i acompanyades d’un vi blanc DO Empordà. Horari recomanat de dilluns a divendres, a partir de les 17,00 hores. D’aquesta manera garantim que les gambes son acabades de pescar. Durada 3 hores aprox i cal pirtar roba de bany i protecció solar Preu: 55€/persona  
Read More

Calendars: Turisme nàutic.
Organizers: Tela Marinera.
Estacions de l'any: Estiu.
Venues: Palamós.