Archives for Puigcerdà

Cerdanya Happy Walking

Durant els dies 6, 7, 8 i 9 de juny, celebrem el Cerdanya Happy Walking, un Festival de Senderisme on podràs escollir entre sis rutes guiades. Estanys d’alta muntanya, prats subalpins, boscos ufanosos, la plana i la serra del Cadí seran alguns dels paisatges bucòlics que t’acompanyaran. Totes les caminades acaben amb un tastet final, una manera immillorable de recuperar-se de l’esforç i de degustar productes locals.  Inclou el guiatge, un “happy kit” per l’excursionista i el tastet. També es pot comprar el pack de totes les excursions per 30€.
Read More

Calendars: Senderisme.
Estacions de l'any: Primavera.
Venues: Puigcerdà.

Segway Tours

Aquest innovador vehicle us obrirà un món de sensacions noves en la seva conducció. El Segway funciona amb el nostre equilibri, i després d’una petita classe de conducció amb el nostre guia, podreu realitzar la ruta sense problemes. Segway Puigcerdà Tours us descobrirà d’una manera diferent els carrers i places històriques d’aquesta vila, així com el seu entorn natural. Apte per a tothom, nens a partir de 7 anys i 30 quilos de pes.
Read More

Calendars: Multiaventura.
Organizers: Altitud Extrem.
Estacions de l'any: Tot l'any.
Venues: Puigcerdà.

Visita i Gaudeix de Puigcerdà en Segway

Descobriu la història i els racons més bonics de Puigcerdà a bord d’aquest innovador i ecològic vehicle elèctric que funciona amb l’equilibri. Amb una breu classe de conducció de 10 minuts aprendreu a dominar-lo sense problema. Un guia professional us acompanyarà en una ruta històrica i interpretativa de la capital de la Cerdanya i els seus voltants. Descobriment 15 minuts 14€ Ruta de 1 hora 35€ Ruta de 2 hores 60€ Mínim 2 persones, màxim 9. A partir de 8 anys d’edat i 30 quilos de pes.
Read More

Calendars: Multiaventura.
Estacions de l'any: Tot l'any.
Venues: Puigcerdà.