Archives for Torroella de Montgrí

Descobreix els colors de la tardor en bicicleta

Des de l’Hotel, situat a la plana del Baix Ter, podràs realitzar dues rutes circulars en bicicleta de poca dificultat i podràs gaudir de l’Empordà i del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. A la tardor podràs gaudir dels colors grocs dels arbres, de la verema a les vinyes, de la sega de l’arròs i de la recollida d’olives i fabricació d’oli als trulls.
Read More

Calendars: Cicloturisme.
Organizers: Hotel Molí del Mig.
Estacions de l'any: Tardor.
Venues: Torroella de Montgrí.

Ves a la platja en bicicleta

Des de l’Hotel, situat a la plana del Baix Ter, podràs realitzar dues rutes circulars en bicicleta de poca dificultat i podràs gaudir de l’Empordà i del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. A l’estiu podràs gaudir de la llibertat d’anar a la platja en bicicleta i poder refrescar-te en un indret meravellós com és la Costa Brava.  
Read More

Calendars: Cicloturisme.
Organizers: Hotel Molí del Mig.
Estacions de l'any: Estiu.
Venues: Torroella de Montgrí.

La Ruta dels Pobles Medievals del Baix Empordà

Aquesta ruta és una escapada perfecta per conèixer les comarques de Girona des de diferents punts de vista: el patrimoni cultural i artístic, la gastronomia i el paisatge. La combinació perfecta per descobrir els pobles medievals de l’Empordà en una àrea plana i fàcil de pedalar. La ruta té com a base Torroella de Montgrí, i fareu dues circulars.
Read More

Calendars: Cicloturisme.
Organizers: Cicloturisme Tours.
Estacions de l'any: Hivern.
Venues: Torroella de Montgrí.