Archives for Vall de Núria

Sortida raquetes nits de Lluna plena

Aprofitant les nits més clares, durant els mesos d’hivern us proposem unes sortides nocturnes a ritme tranquil i aptes per a tots els públics. INCLOU: Cremallera (anada i tornada), excursió amb guia i material (raquetes) i sopar al restaurant de l’Hotel. Horari: De 16:30h a 22:30h (cremallera especial de baixada a les 22:30h fins a Ribes-Vila)
Read More

Calendars: Neu.
Organizers: Vall de Núria.
Estacions de l'any: Hivern.
Venues: Vall de Núria.

Vista d’estels amb retrac

Tots els dissabtes de la temporada d'hivern. Passeig amb màquina trepitjaneu adaptada al transport, per l’entorn de l’estació d’esquí de Vall de Núria, conèixer el treball diari de manteniment de pistes i producció de neu; si el temps ho permet aprofitar les nits de lluna nova per a gaudir d’una nit estelada. Només pels clients allotjats a Vall de Núria.
Read More

Calendars: Neu.
Organizers: Vall de Núria.
Estacions de l'any: Hivern.
Venues: Vall de Núria.

Ruta bateig a cavall

No has muntat mai a cavall però t’agradaria? Prova-ho! T’hem preparat un bateig a cavall… El paquet inclou: cremallera + combinat maneig, classes i rutes. Activitat disponible del 2 de juny al 8 de Setembre de 2020 Els serveis/activitats s’han d’utilitzar tots/es el mateix dia. Important fer reserva amb 24 hores. Inclou el trajecte del cremallera i l’activitat del cavall d’una hora aproximada.
Read More

Calendars: Multiaventura.
Organizers: Vall de Nuria - Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.
Estacions de l'any: Estiu.
Venues: Vall de Núria.